Moto Trail

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες, στις φωτογραφίες, και στα link όλων των δημόσιων συζητήσεων.

Επίσης, με την σύνδεση σας θα μπορείτε να δείτε το φόρουμ χωρίς τις ενοχλητικές διαφημίσεις σε κάθε σελίδα.

Login, to gain access in all forum categories, pictures, and links attached in forum discussions.

Honda Crossrunner

Share

Faraway
    MotoTrailer
    MotoTrailer

Αριθμός μηνυμάτων: 903
    Ημερομηνία εγγραφής: 11/04/2011
    Τόπος: Άρτα

Απ: Honda Crossrunner

Δημοσίευση από Faraway στό Πεμ Sep 08, 2011 1:36 am

Drake Ramore έγραψε: Και η εμφάνιση είναι και υποκειμενικη. Σε άλλους θα αρεσει και σε άλλους όχι.

όχι ρε !!! Είναι ξεκάθαρο , το μηχανάκι στο τομέα εμφάνιση - σχεδιασμός με άριστα το 10 παίρνει -4 . lolnuts2

Μόνο από απόγονο του ίδιου του soichiro θα δεχτώ οποιαδήποτε άλλη άποψη . hehehe

Γιάννης
    Μικρός εξερευνητής
    Μικρός εξερευνητής

Αριθμός μηνυμάτων: 170
    Ημερομηνία εγγραφής: 19/07/2010
    Τόπος: Ιλίσια

Δημοσίευση από Γιάννης στό Πεμ Sep 08, 2011 5:09 am

Το έχω ξαναπεί, αν δεν ήταν η οικονομική κρίση σε παγκόσμιο (σχεδόν) επίπεδο θα πούλαγε τρελά.Οι σχιστομάτιδες με το marketing που έχουν θα έκαναν την έλλειψη ταυτότητας πλεονέκτημα

Drake Ramore
    Administrator
    Administrator

Αριθμός μηνυμάτων: 6613
    Ημερομηνία εγγραφής: 08/07/2010

Δημοσίευση από Drake Ramore στό Σαβ Feb 11, 2012 4:10 am

[You must be registered and logged in to see this link.]

11.790€

el-Gatto
    MotoTrailer
    MotoTrailer

Αριθμός μηνυμάτων: 1549
    Ημερομηνία εγγραφής: 27/09/2010
    Τόπος: Περιστέρι

Δημοσίευση από el-Gatto στό Σαβ Feb 11, 2012 4:32 am

Να πω καλορίζικο???................................................... hehehe

pkiriakos
    Ιχνηλάτης
    Ιχνηλάτης

Αριθμός μηνυμάτων: 495
    Ημερομηνία εγγραφής: 01/08/2010
    Τόπος: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από pkiriakos στό Σαβ Feb 11, 2012 11:10 pm

Ας πώ κι εγώ την γνώμη μου σαν τρανσαλποαφρικανοβαραντεράκιας.Το crossrunerr εμφανισιακά είναι κατά την γνώμη μου πολύ ομορφότερο απο το crosstourer 1200 το οποίο κακά τα ψέμματα χρησιμοποιεί πολλά στοιχεία της bmw.Τώρα και τα δυό σαν μηχανάκια επειδή δεν είναι καθαρόαιμα Japan κανένας δεν μπορεί να εικάσει για την αξιοπιστία τους.Ξέρω γώ??Πολλά ηλεκτρονικά.Θηριώδεις κινητήρες με πολλούς ίππους.Μεγάλο βάρος όπως άλλωστε και τα transalp,africa,varadero.Αν δεν κυκλοφορήσουν 3,4 χρόνια στους δρόμους εικασίες θα κάνουμε.Το σίγουρο με αυτήν την κρίση είναι οτι θα δούμε πολύ λίγα στους Ελληνικούς δρόμους μιάς και όπως είναι φυσικό θα είναι πανάκριβα.

strofakias
    Moderator
    Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 2204
    Ημερομηνία εγγραφής: 18/07/2010
    Τόπος: παντου

Δημοσίευση από strofakias στό Σαβ Feb 11, 2012 11:17 pm

el-Gatto έγραψε:Να πω καλορίζικο???................................................... hehehe

lolnuts3 lolnuts3 lolnuts3 lolnuts3 lolnuts3

_________________________________________________________________________________________________________
    Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
    αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!
    ...ολα ειναι δρομος
    ...Never ride faster than your guardian angel can fly
    ...Αν δεν ξυπνάω εύκολα το πρωί είναι επειδή τη νύχτα γίνομαι σουπερ-ήρωας!

Drake Ramore
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από Drake Ramore στό Σαβ Feb 11, 2012 11:28 pm

Εμένα δεν με πειράζει το που ειναι φτιαγμένο και το τι αξιοπιστία θα έχει... Αντε και δέχομαι οτι θα είναι απο τα πιο αξιόπιστα μοντέλα. Αντε και δέχομαι οτι τα λεφτά που κοστίζει είναι νορμάλ για την τεχνολογία του.

Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να το ταξινομήσω σε κατηγορία με τις χαμηλές αναρτήσεις του και το πλαστικό τιμόνι του. Αν το θεωρήσω On Off, στα ίδια κυβικά και με λιγότερα λεφτά παίρνω το Triumph 800 ή το GS800 που ειναι πολύ καλύτερα και πραγματικά On off.

Αν το θεωρήσω Street παίρνω με πολύ λιγότερα χρήματα σχεδόν τα πάντα μεταξύ 600 και 1000 κυβικών που είναι κλάσεις ανώτερα στον δρόμο.

Αν το δω μονο σαν άσκηση design και παρω υπόψιν τα όργανα, το τιμόνι και την εμφάνιση μου φαίνεται σαν σκουτερ με ταχύτητες. Και για σκουτερ είναι πανάκριβο.

Εχω φάει κωλομπέρδεμα με το crossrunner. Και απο πίσω έρχονται ακαι τα αδέρφια του τα 700αρια (που θα αντικαταστήσουν το τρανσαλπ λένε).

Οκ, το 700αρι το τρανσαλπ δεν μου αρέσει εμφανισιακα, αλλά αν το αλλάξουν με το NC700 τελείωνει όλη η Ον Οφ ιστορία της μάρκας. Οχι το Τρανσαλπ 700 ειναι κανα εντούρο σε δυνατότητες, αλλά το NC είναι ψηλό στρητ.

vardis
    Χαμένος στο δάσος
    Χαμένος στο δάσος

Αριθμός μηνυμάτων: 58
    Ημερομηνία εγγραφής: 28/03/2011
    Τόπος: Χανιά

Δημοσίευση από vardis στό Κυρ Feb 12, 2012 1:01 am

Drake Ramore έγραψε:Εμένα δεν με πειράζει το που ειναι φτιαγμένο και το τι αξιοπιστία θα έχει... Αντε και δέχομαι οτι θα είναι απο τα πιο αξιόπιστα μοντέλα. Αντε και δέχομαι οτι τα λεφτά που κοστίζει είναι νορμάλ για την τεχνολογία του.

Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να το ταξινομήσω σε κατηγορία με τις χαμηλές αναρτήσεις του και το πλαστικό τιμόνι του. Αν το θεωρήσω On Off, στα ίδια κυβικά και με λιγότερα λεφτά παίρνω το Triumph 800 ή το GS800 που ειναι πολύ καλύτερα και πραγματικά On off.

Αν το θεωρήσω Street παίρνω με πολύ λιγότερα χρήματα σχεδόν τα πάντα μεταξύ 600 και 1000 κυβικών που είναι κλάσεις ανώτερα στον δρόμο.

Αν το δω μονο σαν άσκηση design και παρω υπόψιν τα όργανα, το τιμόνι και την εμφάνιση μου φαίνεται σαν σκουτερ με ταχύτητες. Και για σκουτερ είναι πανάκριβο.

Εχω φάει κωλομπέρδεμα με το crossrunner. Και απο πίσω έρχονται ακαι τα αδέρφια του τα 700αρια (που θα αντικαταστήσουν το τρανσαλπ λένε).

Οκ, το 700αρι το τρανσαλπ δεν μου αρέσει εμφανισιακα, αλλά αν το αλλάξουν με το NC700 τελείωνει όλη η Ον Οφ ιστορία της μάρκας. Οχι το Τρανσαλπ 700 ειναι κανα εντούρο σε δυνατότητες, αλλά το NC είναι ψηλό στρητ.

Συμφωνώ απολύτως και προσθέτω ότι εκτός από το μπέρδεμα που λές, ΔΕΝ μου αρέσει κανένα από τα crossrunner, crosstourer. Αν (λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα έτσι όπως καταντήσαμε) άλλαζα το varadero σίγουρα δεν θα τα σκεφτόμουν κάν, όπως και πολύς κόσμος νομίζω.

Drake Ramore
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από Drake Ramore στό Κυρ Feb 12, 2012 1:25 am

Μονο τρελός θα αλλαζε σήμερα Varadero/Transalp με τους αντικαταστάτες τους!

Ποιός ο λόγος να δώσεις περισσότερα λεφτά για να κάνεις λιγότερα πράγματα; scratch

pkiriakos
    Ιχνηλάτης
    Ιχνηλάτης

Αριθμός μηνυμάτων: 495
    Ημερομηνία εγγραφής: 01/08/2010
    Τόπος: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από pkiriakos στό Κυρ Feb 12, 2012 5:14 am

Drake Ramore έγραψε:

Ποιός ο λόγος να δώσεις περισσότερα λεφτά για να κάνεις λιγότερα πράγματα; scratch
    Με εντυπωσίασες.Τι εγραψες τώρα??

Η ώρα είναι Σαβ Μαϊος 19, 2012 3:54 am