από Drake Ramore στό Σαβ Feb 11, 2012 11:28 pm
Εμένα δεν με πειράζει το που ειναι φτιαγμένο και το τι αξιοπιστία θα έχει... Αντε και δέχομαι οτι θα είναι απο τα πιο αξιόπιστα μοντέλα. Αντε και δέχομαι οτι τα λεφτά που κοστίζει είναι νορμάλ για την τεχνολογία του.
Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να το ταξινομήσω σε κατηγορία με τις χαμηλές αναρτήσεις του και το πλαστικό τιμόνι του. Αν το θεωρήσω On Off, στα ίδια κυβικά και με λιγότερα λεφτά παίρνω το Triumph 800 ή το GS800 που ειναι πολύ καλύτερα και πραγματικά On off.
Αν το θεωρήσω Street παίρνω με πολύ λιγότερα χρήματα σχεδόν τα πάντα μεταξύ 600 και 1000 κυβικών που είναι κλάσεις ανώτερα στον δρόμο.
Αν το δω μονο σαν άσκηση design και παρω υπόψιν τα όργανα, το τιμόνι και την εμφάνιση μου φαίνεται σαν σκουτερ με ταχύτητες. Και για σκουτερ είναι πανάκριβο.
Εχω φάει κωλομπέρδεμα με το crossrunner. Και απο πίσω έρχονται ακαι τα αδέρφια του τα 700αρια (που θα αντικαταστήσουν το τρανσαλπ λένε).
Οκ, το 700αρι το τρανσαλπ δεν μου αρέσει εμφανισιακα, αλλά αν το αλλάξουν με το NC700 τελείωνει όλη η Ον Οφ ιστορία της μάρκας. Οχι το Τρανσαλπ 700 ειναι κανα εντούρο σε δυνατότητες, αλλά το NC είναι ψηλό στρητ.
» neo melos
» μπουζι
» Μουσικούλα δεν θα βάλουμε?
» Αυστηρά μέτρα κατά της "διαδικτυακής πειρατείας"
» Ευρώ ή δραχμή;
» πωλειται
» WTF!!! φωτογραφίες.....
» Διημερο σε βουνα της Πελλοπονησου
» 2ο ΦΙΛΙΚΟ ENDURO ΚΡΗΤΗΣ
» Τα βίντεο/λινκ μας εδώ
» Τουρκική Γλώσσα
» 19η Διεθνή Συνάντηση Transalp στην Ελλάδα