Moto Trail

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες, στις φωτογραφίες, και στα link όλων των δημόσιων συζητήσεων.

Επίσης, με την σύνδεση σας θα μπορείτε να δείτε το φόρουμ χωρίς τις ενοχλητικές διαφημίσεις σε κάθε σελίδα.

Login, to gain access in all forum categories, pictures, and links attached in forum discussions.

Φορτιστής oxford maximizer 360 t. Την άποψη σας θα ήθελα.!!!

Share

Drake Ramore
    Administrator
    Administrator

Αριθμός μηνυμάτων: 6613
    Ημερομηνία εγγραφής: 08/07/2010

Απ: Φορτιστής oxford maximizer 360 t. Την άποψη σας θα ήθελα.!!!

Δημοσίευση από Drake Ramore στό Σαβ Jan 21, 2012 6:26 am

Όχι, ο χρονοδιακόπτης ειναι μια χαρα φάση.
    Εγω παίζω με τα αμπέρ για διάφορους χρόνους φόρτισης.
    Αν έχω τον φορτιστή στο 0.5 ή στο 1 αμπέρ μπορεί αν την αφήσω και 24 ώρες πάνω. Είναι αργή φόρτιση συντήρησης στην ουσία.
    Στην αντιπέρα όχθη είναι οι φορτίσεις σοκ που δίνεις όλα τα διαθέσιμα αμπέρ απο το τροφοδοτικό και έχεις την μπαταρία έτοιμη και φορτισμένη σε 2-3 ωρες.

Α, δεν χρησιμοποιώ φοερτιστή, αλλά χειροποίητο τροφοδοτικό στεθεροποιημένο κατα περίπτωση σε τάση και ενταση που προεπιλέγω ανάλογα με την περίσταση.

Εχω και ένα μικρό του λιντλ των 0.6 αμπέρ που χρησιμοποιώ μονο για συντηρηση τον χειμώνα.

Υ.Γ Κοροιδεύετε όσο θέλετε που λέω να βγει η μπαταρία. Εχω πετυχει νημα στο ΑΒ οτι ο άλλος έκαψε τον πίνακα οργάνων της μηχανης μετά που το έβαλε για φόρτιση. Μπορεί να έφταιγε κάτι άλλο, μπορεί να ήταν συμπτωση, μπορεί να συνομώτησε το σύμπαν κι εγώ δεν ξέρω τι, αλλά προσωπικά θα συνεχίσω να βγάζω την μπαταρία για φόρτιση.

plimiras
    Ιχνηλάτης
    Ιχνηλάτης

Αριθμός μηνυμάτων: 312
    Ημερομηνία εγγραφής: 05/04/2011
    Τόπος: κορινθος

Δημοσίευση από plimiras στό Σαβ Jan 21, 2012 6:53 am

Drake Ramore έγραψε:Όχι, ο χρονοδιακόπτης ειναι μια χαρα φάση.
    Εγω παίζω με τα αμπέρ για διάφορους χρόνους φόρτισης.
    Αν έχω τον φορτιστή στο 0.5 ή στο 1 αμπέρ μπορεί αν την αφήσω και 24 ώρες πάνω. Είναι αργή φόρτιση συντήρησης στην ουσία.
    Στην αντιπέρα όχθη είναι οι φορτίσεις σοκ που δίνεις όλα τα διαθέσιμα αμπέρ απο το τροφοδοτικό και έχεις την μπαταρία έτοιμη και φορτισμένη σε 2-3 ωρες.

Α, δεν χρησιμοποιώ φοερτιστή, αλλά χειροποίητο τροφοδοτικό στεθεροποιημένο κατα περίπτωση σε τάση και ενταση που προεπιλέγω ανάλογα με την περίσταση.

Εχω και ένα μικρό του λιντλ των 0.6 αμπέρ που χρησιμοποιώ μονο για συντηρηση τον χειμώνα.

Υ.Γ Κοροιδεύετε όσο θέλετε που λέω να βγει η μπαταρία. Εχω πετυχει νημα στο ΑΒ οτι ο άλλος έκαψε τον πίνακα οργάνων της μηχανης μετά που το έβαλε για φόρτιση. Μπορεί να έφταιγε κάτι άλλο, μπορεί να ήταν συμπτωση, μπορεί να συνομώτησε το σύμπαν κι εγώ δεν ξέρω τι, αλλά προσωπικά θα συνεχίσω να βγάζω την μπαταρία για φόρτιση.

hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe
    δεν ηταν χοντα ρε τολη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pkiriakos
    Ιχνηλάτης
    Ιχνηλάτης

Αριθμός μηνυμάτων: 495
    Ημερομηνία εγγραφής: 01/08/2010
    Τόπος: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από pkiriakos στό Σαβ Jan 21, 2012 10:46 am

Νικόλας έγραψε:
    2. Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στον φορτιστή , απλά βάζεις ενα χρονοδιακόπτη των 2,5 ευρώ ρυθμισμένο σε 2 εως 3 ωρες φόρτισης , χρόνος που εχει να κάνει με το ρεύμα φόρτισης, πρωινές ωρες και τέλος.
    Με εντυπωσίασες.Αυτό δεν το σκέφτηκα.Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.Να στε καλά.

Νικόλας
    MotoTrailer
    MotoTrailer

Αριθμός μηνυμάτων: 4286
    Ημερομηνία εγγραφής: 21/07/2010
    Τόπος: Eλευσίνα

Δημοσίευση από Νικόλας στό Κυρ Jan 22, 2012 7:23 am

Drake Ramore έγραψε:Όχι, ο χρονοδιακόπτης ειναι μια χαρα φάση.

Σωστά τα λές ...
    Drake Ramore έγραψε:Εγω παίζω με τα αμπέρ για διάφορους χρόνους φόρτισης.

nonono Σε πιάνω αδειάβαστο. Για ξεσκόνισε τα Αγγλικά σου και διάβασε το μανουαλ που ποστάρισα. Μια μπαταρία φορτίζει σωστά στο 1/10 των αμπερωρίων της, αρχικά γιατί μετά πέφτει φυσικά, για 10 ωρες τουλάχιστον
    Drake Ramore έγραψε:Αν έχω τον φορτιστή στο 0.5 ή στο 1 αμπέρ μπορεί αν την αφήσω και 24 ώρες πάνω.

Σωστά αλλά ....Με τι τάση εξόδου?
    Drake Ramore έγραψε:

Και μετά πεθαίνει ο ασθενής νκαι λέμε γιατί????
    Αυτό το κάνεις σε μια τελειωμένη αποδεδειγμένα μπαταρία για να την βγάλεις μιά δυό μέρες, ποτέ σε καινούργια που εχασε χωρητικότητα απο ακινησία.
    Την καινούργια οσο πιο αργά την ''ξυπνήσεις'' τόσο πιό πολύ θα μείνει ''ξύπνια''
    Drake Ramore έγραψε:Α, δεν χρησιμοποιώ φοερτιστή, αλλά χειροποίητο τροφοδοτικό στεθεροποιημένο κατα περίπτωση σε τάση και ενταση που προεπιλέγω ανάλογα με την περίσταση.

Απλά θέλει λίγη προσοχή, στον έλεγχο του ρεύματος εξόδου.
    Drake Ramore έγραψε:Εχω και ένα μικρό του λιντλ των 0.6 αμπέρ που χρησιμοποιώ μονο για συντηρηση τον χειμώνα.

Ε! εντάξει, σε αυτόν βάλε χρονοδιακόπτη, τα 0.6 αμπερ μην τα γελάς, ο δικός μου συντηρητής είναι 0.3Α, απλά να μην ζεσταίνεται υπερβολικά.
    Είσαι σε καλό δρόμο πάντως ...

Νικόλας
    MotoTrailer
    MotoTrailer

Αριθμός μηνυμάτων: 4286
    Ημερομηνία εγγραφής: 21/07/2010
    Τόπος: Eλευσίνα

Δημοσίευση από Νικόλας στό Κυρ Jan 22, 2012 7:24 am

plimiras έγραψε:
    hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe
    δεν ηταν χοντα ρε τολη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρίξε λάδι στην φωτιά εσύ ....

Η ώρα είναι Σαβ Μαϊος 19, 2012 3:46 am