Επειδή εκανα τον κοπο να γραψω τις εμπειριες μου απο την χρηση συγκεκριμένων ελαστικών ,πιστευώ οτι θα ηταν καλο να υπάρχουν καταγεγραμένες
ΚΑΙ εδω ,μιά κ αποπνέουν
εντυπωσεις χρησης στη συκεκριμένη μοτοσυκλέτα.
BRIDGESTONE TRAIL WING 41-42[You must be registered and logged in to see this image.][You must be
registered and
logged in to see this link.] alt="" />
Τα εχω επανω αυτη τη στιγμη.
Ειναι κορυφαία επιλογη για Touring ,αφου συμπεριφερονται αψογα στις στροφες με πληρες φορτιο ,ταξιδευουν άνετα μεχρι την τελικη της μοτοσυκλετας ,χωρις κανενα κουνημα ή ασάφεια ,και ταυτοχρονα πατάνε παραπανω απο αξιοπρεπώς σε οποιουδήποτε ειδους χωματινο τεραίν,ακομα και σε πετρώδες ανηφορικο σπαστηρι ,οπου κ τα χω δοκιμασει.
Πολυ καλα και στο 2κάβαλο + μπαγκάζια ταξιδι.
Πολυ καλη αίσθηση ασφάλειας κ στο 2κάβαλο δασικο χωματινο τεραίν επισης.
Πολυ καλη αισθηση στο ταξιδι υπο βροχη.
Δεν τα δοκιμασα στη λασπη ,αλλά η χαραξη τους δειχνει να στομωνουν αμεσως.
Το πισω κραταει 7,5-8,000κμ ,με έντονη χρηση.
Το εμπρος τουλαχιστον τα διπλα.
Το συστηνω ανεπιφυλακτα για μεσαια ΟνΟφφ ,που θελουν να πατανε κ χωμα ,χωρις να αλλάζουν ελαστικα.
(
κόστος: 170-180 ευρά το ζεύγος ,τοποθετημένα)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜICHELIN T63[You must be registered and logged in to see this image.][You must be
registered and
logged in to see this link.] alt="" />
Τα εχω αποθηκευμένα και θα τα ξαναβαλω επανω την επομενη εβδομαδα για να παω στην "Σεπτεμβριανή PouroDuraδa"
Εχω κανει συνολικα 2000κμ περιπου.
Οι επιδοσεις τους
στο χώμα ακρως ικανοποιητικές.
Σε στεγνο δασικο παραπανω απο αψογα.
Σε πετρώδες και σαθρο ,αποπνεουν αυτοπεποιθηση.
Σε χορταριασμένο και οργωμενο μαλακο χωμα ,εχουν υπεροχη αισθηση.
Kαποιες κοιτες ποταμιών ,τις περασαν με ευκολια.
Πολυ καλη συμπεριφορα σε λάσπη ,ακομα και στη βαλτωμενη Βαρυμπομπη ,οπου δοκιμαστηκαν παρεα με κατσικάκια.
Στο δρόμο τωρα ,εχουν αρκετο θόρυβο ,ειδικα οταν ειναι καινουργια.
Και μια αρχικη ασαφεια απο τα πολυ ψηλα τακουνια.
Πολυ γρηγορα ομως(300-500κμ) ,αλλάζει αρδειν το σκηνικο.
Σου δινουν εμπιστοσυνη στο στριψιμο ,
και σου επιτρεπουν να ταξιδευεις με υψηλές ταχυτητες για την κατηγορια τους(140-150 κμ/ω) ,με μοναδικο αρνητικο την γρηγορη φθορα τους.
Εκανα με αυτα μονοημερο ασφαλτινο 2καβαλο 500+ κμετρων ,στο οποιο ηταν αψογα.
Εστριβα αξιοπρεπεστατα στο επαρχιακο ,και ταξιδευα με 140+ στην εθνικη.
Σιγουρα δεν ειναι φτιαγμενα για αυτες τις συνθηκες ,αλλά ,αν χρειαστει θα τα καταφερουν μια χαρα.(με κοστος την φθορα τους)
Αν καποιος τα προσέξει στην ασφαλτο και δεν τους ζητησει ταχυτητες 140+ παρατεταμενα ,οπως εγω ,πιστευω οτι θα του βγαλει 6,-7.000κμ το πισω ,και τα 2πλασια το εμπρος.
Τα δικό μου πίσω ,ειναι ζητημα αν θα ειναι καταλληλο για χωμα μεχρι τα 4-4,500κμ ,+ 1000 περιπου ακομα για άσφαλτο.
Το εμπρος επί 2.
(
κόστος: 150-160 ευρά το ζεύγος ,τοποθετημένα)